Γνωρίστε το νέο απλουστευμένο Foursquare

Ημ/νία: 15 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το Foursquare 10 είναι εδώ, με νεότερη εμφάνιση,  πιο εύχρηστη και με βελτιωμένο σχεδιασμό. Ενημερώστε την εφαρμογή σας για να λάβετε τις ίδιες έξυπνες, εξατομικευμένες συστάσεις , ακόμη πιο γρήγορα.

tumblr_inline_odi1edxpvy1qzxhga_500

Υπάρχουν πλουσιότερες ειδοποιήσεις στο Foursquare για συσκευές με iOS 10

Είχατε ποτέ την μαγική εμπειρία να πάρετε την τέλεια σύσταση, πριν καν αρχίσετε να ψάχνετε για ένα μέρος να πάτε; Εκμεταλλευόμαστε τα πλεονεκτήματα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 10, με ειδοποιήσεις που σας δίνουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με προτεινόμενους τόπους, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο σας. Αν δεν έχετε τις ειδοποιήσεις του Foursquare  ενεργοποιημένες, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το πράξετε.

tumblr_inline_odi1zbbieb1qzxhga_1280

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑