Πώς να διαγράψετε για πάντα τον λογαριασμό σας στο Facebook

Ημ/νία: 26 Αυγούστου 2016 | by Angie Rowling

0

Μπορεί να έχετε αρκετούς λόγους για να θέλετε να διαγράψετε εντελώς το προφίλ σας στο Facebook.

Αν και το Facebook σας αποθαρρύνει να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας, σας προσφέρετε η επιλογή  να το κάνετε, αν και λίγο θαμμένη…

Βήμα 1ο: Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας

Πρώτα από όλα, χρειάζεται να αποθηκεύσετε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν κλικάροντας το «κάτω βελάκι» που βρίσκεται στη πάνω δεξιά γωνία.

Στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο σημείο που λέει ‘‘download a copy of all your Facebook data’’.

fb1

Βήμα 2ο: Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας

Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κλικάρετε την ασφάλεια που βρίσκεται στο αριστερό μενού και μετά απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας.

Θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν λόγο που φεύγετε˙ αν θέλετε να βοηθήσετε στη βελτίωση των υπηρεσιών τους πείτε τους τον ακριβή λόγο ειδάλλως γράψτε ό,τι θέλετε.

*Αν θελήσετε να επαναφέρετε το προφίλ και τα δεδομένα σας μπορεί να γίνει.

fb2

Βήμα 3ο: Διαγράψτε τον λογαριασμό του Facebook

Κλικάρετε στο εικονίδιο της κλειδαριάς που βρίσκεται στη πάνω δεξιά γωνία, μετά βρίσκετε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και μετά πατήστε διαγραφή.

fb3

Κάντε κλικ στο αποτέλεσμα κοντά στο κάτω μέρος που λέει «Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά το λογαριασμό μου». Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το σύνδεσμο «Ενημερώστε μας». Κάντε κλικ στη διαγραφή του λογαριασμού μου. Βάλτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Hit OK. Αυτό ήταν.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑