Οι 8 Μύθοι του Digital Marketing [Infographic]

Ημ/νία: 19 Αυγούστου 2016 | by Angie Rowling

0

Υπάρχουν πολλοί µύθοι γύρω από τα social media και το digital marketing, κυρίως  στο κατά πόσο είναι αποτελεσµατικά ως µέσα. Μύθοι όπως ότι “το ψηφιακό µάρκετινγκ µπορεί να λύσει όλες τις επιχειρηµατικές σας ανάγκες”, “το µάρκετινγκ στα social media είναι πιο εύκολο από ό,τι στις παραδοσιακές µεθόδους” και “το ψηφιακό µάρκετινγκ δεν έχει κόστος”.
Όπως µε τους περισσότερους µύθους, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, παροµοιάζοντας τον καπνό µε τις φήµες και τη φωτιά µε την αλήθεια.
Στη πραγµατικότητα οι προκλήσεις στο µάρκετινγκ παραµένουν ίδιες: θα πρέπει να γνωρίζετε τους πελάτες σας, θα πρέπει να καταλάβετε την προοπτική του κοινού σας, και θα πρέπει να κάνετε παράδοση της αξίας σας βασισµένοι σε αυτά τα δεδοµένα.
Και ενώ στα κανάλια του Internet µπορούν αυτές οι πληροφορίες να είναι πιο εύκολα διαθέσιµες σίγουρα µπορείτε να αποκτήσετε µεγάλες ιδέες από τις κοινωνικές πλατφόρµες, αλλά θα πρέπει πρώτα να µάθετε τα συστήµατα και τη διαδικασία για να καταλάβετε καλύτερα πού να κοιτάξετε.
Για να υπογραµµίσετε µερικούς από τους πιο κοινούς µύθους στο digital marketing και τις αντίστοιχες αλήθειες τους, αυτό to infographic, που δηµιουργήθηκε από τη Digitalmarketingphilippines, ρίχνει µια βαθύτερη µατιά στις φήµες.

marketing%20myths%20info

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑