Το NBA… Live στο Twitter

Ημ/νία: 18 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Πριν από δύο εβδοµάδες, το Twitter φέρεται να ήταν σε συνοµιλίες µε το NBA για την απόκτηση ψηφιακών δικαιωµάτων για τη ζωντανή προβολή 2 αγώνων κάθε εβδοµάδα.

Οι συζητήσεις αυτές υλοποιούνται πιο γρήγορα από έναν αιφνιδιασµό του LeBron James. Το Recode αναφέρει ότι το Twitter θα έχει αποκλειστικά δύο ζωντανές µεταδόσεις του NBA κάθε εβδοµάδα, αρχίζοντας από την επόµενη σεζόν. Το δίκτυο των social media θα διπλασιάσει την ποσότητα των αγώνων του ΝΒΑ που θα µεταδίδει, µε τις καλύτερες φάσεις, µε τα tweets και τα Vine των χρηστών.

nba-twitterΦανταστείτε να είστε σε θέση να κάνετε tweet σε πραγµατικό χρόνο, όταν ο Stephen Curry τρυπάει τις άµυνες µε σταυρωτή τρίπλα ή όταν είναι σε θέση να σουτάρει από τα 8 µέτρα …και να σκοράρει!
Το ΝΒΑ ανακοινώνει µε δελτίο τύπου τη διευρυµένη συνεργασία µε το κοινωνικό δίκτυο, που θα παράξει περισσότερα βίντεο από σηµαντικά γεγονότα, συµπεριλαµβανοµένων των αγώνων NBA το Σαββατοκύριακο, µε τον Επίτροπο Adam Silver να δηλώνει:
“Είµαστε ενθουσιασµένοι που θα δίνουµε ζωντανό περιεχόµενο στο Twitter, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας ιδανικός προορισµός για τις αθλητικές  συνοµιλίες σε πραγµατικό χρόνο. Έχουµε δει την τεχνολογία να φέρνει τους οπαδούς πιο κοντά στο παιχνίδι, µε τρόπο που δύσκολα θα φανταζόσουν πριν από µια δεκαετία. Αυτή η διευρυµένη συνεργασία θα βοηθήσει να καλύψει την αυξανόµενη ζήτηση των οπαδών µας για µια πιο βαθιά ενσωµάτωση του πρωταθλήµατος στις πολλές πλατφόρµες του Twitter.”

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑