Facebook Sports Stadium: αυστηρά για αθλητικούς χρήστες!

Ημ/νία: 21 Ιανουαρίου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Μια νέα πλατφόρμα λάνσαρε το Facebook για τους οπαδούς των αθλημάτων, προσφέροντας ζωντανά αποτελέσματα αγώνων και τη δυνατότητα οι χρήστες να σχολιάζουν μαζί με τους φίλους τους την εξέλιξη αυτών.

Το Facebook Sports Stadium είναι μια πλατφόρμα αφιερωμένη αποκλειστά στα sports και θέλει να κάνει τους χρήστες του Facebook να μοιράζονται τις αγωνιστικές στιγμές μαζί ακόμη και αν δεν μπορούν να βρίσκονται λόγω απόστασης. Η πλατφόρμα ουσιαστικά περιλαμβάνει υλικό σχετικό με αθλητικά το οποίο θα εμφανίζεται με χρονολογική σειρά. Οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν αναρτήσεις και σχόλια στους αγώνες όχι μόνο των φίλων τους, αλλά και από τους ειδικούς του χώρου όπως τις ίδιες τις ομάδες και από αθλητικούς  δημοσιογράφους, ζωντανά scors, στατιστικά και play-by-play εξέλιξη αγώνα καθώς και πληροφορίες για το παιχνίδι όπως σε ποιο κανάλι μπορεί να το δει ζωντανά ο χρήστης.

Η αθλητική πλατφόρμα του Facebook ξεκινά για τους χρήστες στις ΗΠΑ για την mobile εφαρμογή του για iOS συσκευές και αναμένεται να επεκταθεί και στις πλατφόρμες άλλων χωρών.

Πηγή: newsroom.fb.com

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑