Moments από το Twitter: τα καλύτερα στιγμιότυπα, με μια ματιά

Ημ/νία: 8 Οκτωβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Μια νέα υπηρεσία παρουσίασε το κοινωνικό δίκτυο Twitter, εν ονόματι Moments, η οποία θα προσφέρει στους χρήστες της να αναζητούν τις καλύτερες στιγμές μέσα στο κοινωνικό δίκτυο, απλά πατώντας στο νέο εικονίδιο-κεραυνό.

twitter moments

Ο χρήστης αφού επιλέξει το tab, θα του εμφανίζεται μια λίστα με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Twitter, η οποία θα ανανεώνεται στην διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, θα υπάρχουν και θεματικές κατηγορίες, ώστε να καλύπτονται όλα τα ενδιαφέροντα. Τα Moments υα προσφέρουν (όπως ήταν αναμενόμενο) multimedia υλικό όπως εικόνες, βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής, Vines και GIFs. Με ένα απλό tap από τον χρήστη σε κάθε Moment, θα του δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσει Retweet καθώς και να αποκτήσει μια πληρέστερη εικόνα για το Tweet. Κάνοντας 2πλό tap, κάνει αυτομάτως Favorite το Tweet. Με swiping up και down, ο χρήστης «προσπερνά» κάποιο στιγμιότυπο που δεν τον ενδιαφέρει.

Αρχικά, το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες των ΗΠΑ για iOS και Android συσκευές, ενώ αναμένουμε νεότερα πότε θα εμφανιστεί το tab και για τους υπόλοιπους χρήστες.

Πηγή: blog.twitter.com

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑