LinkedIn Lookup: βρείτε τους συναδέλφους σας και μάθετε τα πάντα για αυτούς

Ημ/νία: 25 Αυγούστου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Η νέα εφαρμογή LinkedIn Lookup από το ομώνυμο  διαδίκτυο, δημιουργήθηκε με σκοπό να να φέρει τους χρήστες του LinkedIn πιο κοντά με τους συναδέλφους τους. Προϋπόθεση φυσικά, οι συνάδελφοί σας να έχουν λογαριασμό στο LinkedIn καθώς και η εταιρία σας να διαθέτει Page.

«Αναζητήστε τους συναδέλφους σας, μάθετε νέα για αυτούς και επικοινωνήστε μαζί τους», είναι το moto του LinkedIn Lookup. Μερικοί από τους σκοπούς δημιουργίας της νέας αυτής εφαρμογής, οφείλονται στην αναποτελεσματικότητα των εταιρικών Intranet, όσον αφορά την ενδοεπικοινωνία καθώς και την αποδοτικότητα των εργαζομένων. Έτσι το LinkedIn, εντόπισε μια «τρύπα» την οποία ελπίζει να καλύψει με την νέα εφαρμογή του.

LinkedIn Lookup

Η λειτουργία είναι η εξής: αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, πραγματοποιείτε εγγραφή με το εταιρικό σας mail. Από την στιγμή που θα γίνει το sign-in, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα μέσα στην εταιρία που δουλεύετε, ακόμη και αν δεν έχουν κατεβάσει το Lookup.

Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές και μπορείτε να την αναζητήσετε στο App Store, ενώ είναι διαθέσιμη μέσω mobile web καθώς και διαδικτυακά στην διεύθυνση https://business.linkedin.com/lookup.

Πηγή: blog.linkedin.com

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑