Σημαντικό update για την εφαρμογή YouTube για mobile

Ημ/νία: 30 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Με ένα περισσότερο user friendly περιβάλλον και ανανεωμένη εμφάνιση, η εφαρμογή του YouTube για mobile συσκευές αναβαθμίζεται ριζικά! Το update θα ξεκινήσει αρχικά για τις Android συσκευές ενώ θα ακολουθήσουν και αυτές του iOS.

Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την προσθήκη νέων τριών καρτελών:

Home: στη συγκεκριμένη καρτέλα ο χρήστης θα μπορεί να αναζητήσει τα videos που επιθυμεί, ενώ θα του παρουσιάζονται και προτεινόμενα videos αλλά και playlists, με βάση το ιστορικό αναζήτησής του.

Home

Subscriptions: εδώ θα εμφανίζονται όλα τα νέα videos από όλα τα κανάλια που ο κάθε χρήστης έχει κάνει εγγραφή. Ακόμη, προκειμένου οι users να είναι πάντα ενημερωμένοι για τα νέα βίντεο των αγαπημένων τους καναλιών, θα μπορούν να επιλέξουν το εικονίδιο της καμπάνας για να τους έρχονται ειδοποιήσεις  κάθε φορά που ένα νέο βίντεο έχει δημοσιευθεί.

Subscriptions

Account: εδώ οι χρήστες μπορούν να δουν τις playlists τους, το ιστορικό παρακολούθησης βίντεο καθώς και όλα εκείνα τα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι στο YouTube.

Account

Επιπλέον, με το νέο Update είναι δυνατή η προβολή full-screen κάθετων βιντεο, απλά με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ενώ προστέθηκαν και νέα creation tools για επεξεργασία βίντεο.

Video-Edit

Πηγή: youtube-global.blogspot.gr

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑