Ανανεωμένο Skype 5.6 για Android συσκευές

Ημ/νία: 30 Ιουλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες πριν το update του Skype για Android συσκευές, και ήδη η νέα ενημερωμένη εφαρμογή του Skype 5.6 για Android συσκευές είναι έτοιμη για λήψη. Πάμε να δούμε τις αλλαγές.

Παρακολουθήστε τα chats με μια ματιά!

Με το νέο tab Recent, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το ιστορικό των chats και να βλέπουν από ποιες επαφές δέχονται νέα μηνύματα, σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των chats.

Στρογγυλά avatars

Όλες οι επαφές αποκτούν στρογγυλά avatars, καθώς, σύμφωνα με το Skype, ο νέος σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα μοντέρνος και ταυτόχρονα minimal. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν ποιες επαφές είναι online, όπου και αν βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή.

skype for android 5.6

Εύκολη ανάγνωση μηνυμάτων

Το Skype άλλαξε την φωτεινότητα του χρώματος στα σύννεφα των ομιλιών, ώστε τα γράμματα να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευκρίνεια και οι χρήστες να μπορούν να τα διαβάζουν ευκολότερα.

 android 5.6

Μαζί με αυτές τις αλλαγές, έγιναν και βελτιώσεις στην απόδοση της συσκευής ώστε να είναι σταθερή και χωρίς ιδιαίτερα bugs. Μπορείτε να κατεβάσετε το Skype για Android στο Play Store.

Πηγή: Official Skype Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑