e-Social: Μία Ελληνική Ταινία στο Comic-Con

Ημ/νία: 22 Ιουνίου 2015 | by SMLifeGR

0

Το e-Social, μία ελληνική ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους, έγινε δεκτό στο Comic-Con International, ένα από τα μεγαλύτερα events της pop κουλτούρας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου στο San Diego.

Το Comic-Con International έχει χαρακτηρισθεί ως το μεγαλύτερο show της Βόρειας Αμερικής και ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια, όπου εκεί, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται διάσημες χολιγουντιανές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το Star Wars, οι Avengers, το Game of Thrones και το Big Bang Theory. Έτσι φέτος, μέσα σε αυτές τις ταινίες θα συγκαταλέγεται και μία ελληνική, το e-Social! Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του ανεξάρτητου φεστιβάλ Κινηματογράφου του Comic-Con, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς το e-Social είναι η μοναδική ελληνική ταινία που θα προβληθεί σε ολόκληρο το Comic-Con International.

Η ταινία, σε σενάριο και παραγωγή του Σωτήρη Πετρίδη και σε σκηνοθεσία της Ναταλίας Λαμπροπούλου, διαδραματίζεται στο 2035, όπου υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολογραμμάτων νεκρών προσώπων μέσα από τις πληροφορίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατείχαν εν ζωή. Η Άννα, έχοντας χάσει πρόσφατα τον άντρα της, αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του ολόγραμμα, κάτι που όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόυς Ευείδη, Ματίνα Κουλουριώτη και Χρήστος Παπαδημητρίου. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μέσα σε τρεις μήνες το e-Social έχει γίνει ήδη δεκτό εκτός από το Comic-Con και σε άλλα 11 διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο αποσπώντας μάλιστα και ένα βραβείο.

Trailer: http://youtu.be/TIqLK8L4ZtA

Website: http://e-socialfilm.weebly.com

Facebook: https://www.facebook.com/esocialfilm

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑