YouTube Gaming: το απόλυτο μέρος για τους gamers!

Ημ/νία: 16 Ιουνίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Η Google ανακοίνωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι, οι gamers θα μπορούν να απολαμβάνουν και να ενημερώνονται για τα πάντα γύρω από το gaming στο YouTube Gaming, ένα νέο website αλλά και εφαρμογή για τους φανατικούς παίκτες!

YouTube Gaming

Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν videos, live streams, να αναζητούν τα κανάλια που εμπεριέχουν περιεχόμενο για τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν, μέσα από έναν μεγάλο αριθμό εκδοτών παιχνιδιών αλλά και YouTube creators. Επιπλέον, θα μπορούν να προσθέσουν τα παιχνίδια της επιλογής τους  στην συλλογή τους, έτσι ώστε να έχουν γρήγορη πρόσβαση όταν θέλουν να ενημερωθούν για νέα πάνω σε αυτά.

YouTube Gaming εφαρμογή

Ακόμη, μέσω του YouTube Gaming οι χρήστες θα μπορούν να κοινοποιούν απλά με τη χρήση ενός link όλα τα steam τους, χωρίς να χρειάζεται να κανονίζουν live event.

Η νέα υπηρεσία του YouTube θα ξεκινήσει σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτοντας πάνω από 25.000 παιχνίδια και με σκοπό να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη κοινότητα gaming στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνδεθείτε στο https://www.youtube.com/e3 ή να ακολουθήσετε τον λογαριασμό στο Twitter @YouTubeGaming.

Πηγή: Official YouTube Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑