Την πλήρη διαχείριση της παρουσίας του DOMUS στα social media ανέλαβε η So.WOM

Ημ/νία: 5 Μαΐου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Η εταιρεία So.WOM a.ka Social Word of Mouth έχει την χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία DOMUS. Στα πλαίσια της συνεργασίας, η So.WOM θα αναλάβει τη στρατηγική διαχείριση των επίσημων λογαριασμών τoυ DOMUS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Google+, & Linkedin, με τα πρώτα δείγματα γραφής από τον Απρίλιο.

SoWom & Domus - social media

Σχετικά με τη SOWOM

H So.WOM είναι μια νεοσύστατη εταιρεία παροχής υπηρεσιών social media που ιδρύθηκε το 2013 στη Αθήνα. Πυρήνας της, μια ομάδα νέων ανθρώπων που τους ενώνει το πάθος για την επικοινωνία, την δημιουργική έκφραση και την τεχνολογία.

Βασικός στόχος της, να βρεθεί «συνοδοιπόρος» δίπλα σε εταιρείες με όραμα και

πρωτοπόρα σκέψη και να προσφέρει ποιοτικές ,αποτελεσματικές και κυρίως δημιουργικές λύσεις σε κάθε τους ανάγκη. Όραμα της, να “εμφυσήσει” σε κάθε brand ανθρώπινη πνοή και να αποτελέσει το σημείο που οι ανάγκες και οι δράσεις του brand θα συναντούν τις ανάγκες του καταναλωτή.

https://www.facebook.com/SoWOMgr

https://twitter.com/so_wom

Η συνεργασία των δύο εταιρειών έγινε για τις ανάγκες της online επικοινωνίας και έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε καταναλωτή την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑