Το Facebook αλλάζει ξανά τον αλγόριθμό του

Ημ/νία: 22 Απριλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Μετά την συλλογή παραπόνων από τους χρήστες του, το Facebook αλλάζει ξανά τον αλγόριθμό του, προκειμένου να προσφέρει στον καθένα, τα νέα που έχει ανάγκη και θέλει να διαβάσει.

Facebook Newsfeed

Πάμε να δούμε λοιπόν τις τρεις σημαντικές αλλαγές.

  1. Προβολή συνεχόμενων αναρτήσεων από την ίδια πηγή: ενώ μέχρι πρότινος όσοι χρήστες δεν είχαν αρκετό υλικό για να δουν, δεν τους εμφανίζονταν posts από την ίδια πηγή, πλέον αυτός ο κανόνας γίνεται περισσότερο ευέλικτος.
  2. Μην χάνετε στιγμές από τους φίλους που σας ενδιαφέρουν: υπάρχουν χρήστες με πολλούς Facebook φίλους αλλά τους ενδιαφέρουν να ενημερώνονται για τα νέα από έναν συγκεκριμένο αριθμό από αυτούς. Με το νέο αλγόριθμο, θα επιβεβαιώνεται ότι δεν χάσατε κάποιο post από τους φίλους που σας ενδιαφέρει περισσότερο, παρουσιάζοντάς το στην αρχή του News Feed σας.
  3. Όχι στην προβολή σχολίων των φίλων σας σε άσχετες αναρτήσεις: οι χρήστες του Facebook δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει το γεγονός να βλέπουν στην ροή των ειδήσεών τους, τα σχόλια των φίλων τους σε διάφορες αναρτήσεις. Με το νέο update, θα εμφανίζονται είτε στο τέλος των News Feed είτε καθόλου.

Δεν μένει παρά να δούμε στην πράξη τις νέες αυτές αλλαγές.

Πηγή: Facebook Media

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑