Σύντομα τα Facebook σχόλια σε FB σελίδες και sites θα συγχρονίζονται αυτόματα

Ημ/νία: 27 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως εδώ και πολύ καιρό κάποια sites έχουν αποφασίσει να αντικαταστήσουν τα πατροπαράδοτα σχόλια με όνομα και email, με αυτά που κάνουν χρήση των Facebook προφίλ. Με τον τρόπο αυτό όμως, κάποια Facebook σχόλια καταλήγουν κάτω από τα άρθρα στα sites και τα υπόλοιπα κάτω από την κοινοποίηση των άρθρων στις FB σελίδες.

facebook new comments system syncs conversations between sites and fb pages

Το πρόβλημα αυτό επιθυμεί να λύσει η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου, η οποία ανακοίνωσε στο φετινό συνέδριο προγραμματιστών Facebook F8 ένα βελτιωμένο σύστημα σχολίων το οποίο θα συγχρονίζει σε ζωντανό χρόνο τα Facebook σχόλια σε FB σελίδες και σε sites.

Το βελτιωμένο σύστημα σχολίων δοκιμάζεται από μικρή μερίδα sites, μέσα σε αυτά τα δημοφιλή Huffington Post και BuzzFeed, και επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να δουν όλες τις συζητήσεις είτε βρίσκονται στο site είτε στη FB σελίδα του site.

Δείτε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του συνεδρίου Facebook F8 2015.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑