Οι συζητήσεις του reddit μπορούν πλέον να ενσωματωθούν σε sites

Ημ/νία: 24 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του reddit ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία η οποία βρισκόταν εδώ και κάποιους μήνες σε δοκιμαστική (beta) φάση. Ο λόγος για την ενσωμάτωση σχολίων από δημόσιες συζητήσεις σε sites εκτός του reddit, κάτι το οποίο αναμένεται να ταξιδέψει το περιεχόμενο του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

reddit embeddable comment threads

Η ενσωμάτωση μπορεί να βρεθεί μέσω της επιλογής «embed» κάτω από ένα σχόλιο, αφού πρώτα ο χρήστης έχει πατήσει την επιλογή «permalink» κάτω από το σχόλιο για να μεταφερθεί στη σελίδα του σχολίου. Στη συνέχεια, ένα πλαίσιο επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει αν θα συμπεριληφθεί μαζί με το σχόλιο το γονικό σχόλιο, αυτό δηλαδή στο οποίο απαντά το σχόλιο το οποίο θέλει ο χρήστης να ενσωματώσει. Επίσης, υπάρχει ακόμη και μια επιλογή η οποία αν κλικαριστεί, τότε αν το σχόλιο το οποίο ενσωματώνεται υποστεί επεξεργασία στο reddit, αυτό θα πάψει να εμφανίζεται στο site και στη θέση του θα μπει σύνδεσμος προς το reddit. Διαφορετικά, το σχόλιο απλώς θα ενημερωθεί με την τελευταία του έκδοση.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ενσωμάτωσης.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑