Νέα iOS εφαρμογή από το Instagram για κολάζ φωτογραφιών!

Ημ/νία: 23 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram ανακοίνωσε σήμερα μία νέα ανεξάρτητη iOS εφαρμογή με ονομασία Layout from Instagram, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν κολάζ φωτογραφιών.

Layout from Instagram for iOS

Η νέα εφαρμογή δεν απαιτεί Instagram λογαριασμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνδυασμό πολλών φωτογραφιών σε μία φωτογραφία, από όλους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έως και 9 φωτογραφίες κάθε φορά από όλες τις φωτογραφίες της συσκευής τους (All) ή από τις τελευταίες 30 φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιήσει στην εφαρμογή (Recents) ή από μια λίστα που εντοπίζει αυτόματα όσες φωτογραφίες περιέχουν ανθρώπινα πρόσωπα (Faces). Επίσης, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για λήψη φωτογραφιών.

Στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορες επιλογές για το επιθυμητό layout, δηλαδή για τον τρόπο με τον οποίον θα τοποθετηθούν οι φωτογραφίες μαζί. Αφού γίνει η επιλογή, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν τις φωτογραφίες όπως επιθυμούν, έχοντας παράλληλα λειτουργίες για μεγέθυνση των φωτογραφιών, αναστροφή, περιστροφή και καθρέφτισμα.

Η τελική φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί στη μνήμη της συσκευής ή να κοινοποιηθεί μέσα από την εφαρμογή στο Instagram ή σε άλλες εφαρμογές/Social Media.

Τέλος, η εφαρμογή είναι αρχικά διαθέσιμη για iOS όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, με την Android έκδοση να κυκλοφορεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑