Το Facebook κινείται στους ρυθμούς των 87ων βραβείων Όσκαρ!

Ημ/νία: 21 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αύριο, Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:30 PST, ξεκινά η 87η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Οι υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί και όλα πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν έτοιμα. Βέβαια, στις περισσότερες των περιπτώσεων την παράσταση κλέβουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί και τα όσα συμβαίνουν εκτός σκηνής, μια εμπειρία την οποία η ομάδα του Facebook θέλει να μεταδώσει μέσω της ειδικής σελίδας για τα φετινά Όσκαρ.

The Oscars Facebook

Αν επισκεφθείτε τη διεύθυνση fb.com/oscars, τότε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλα όσα θα συμβούν στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, μέσα από την οπτική γωνία των celebrities, των δημοσιογράφων και των φίλων σας.

Η ειδική αυτή σελίδα φέρει τις εξής ειδικές ενότητες δημοσιεύσεων:

– Friends and Groups – Για δημοσιεύσεις φίλων και χρηστών από groups στα οποία συμμετέχετε

– Live Feed – Για δημοσιεύσεις σε ζωντανό χρόνο από χρήστες σε όλο τον κόσμο

– Photos and videos – Για δημοσιεύσεις φωτογραφιών και βίντεο από ειδησεογραφικά sites και όσων παρευρεθούν στην εκδήλωση των Όσκαρ

– In the Story – Για δημοσιεύσεις από τη σελίδα των όσκαρ, του ABC, των υποψηφίων και άλλων celebrities

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στη συζήτηση για τα Όσκαρ, μπορείτε στις δημοσιεύσεις σας να προσθέτετε τη δραστηριότητα«“watching the Oscars» ή«watching the 87th Academy Awards».

Τέλος, την περσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ συζήτησαν μέσω Facebook 11,3 εκατ. άνθρωποι, δημιουργώντας συνολικά 25,4 εκατ. δημοσιεύσεις, likes και σχόλια.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑