Το Snapchat επιτρέπει λήψη βίντεο κατά την αναπαραγωγή μουσικής!

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέχρι και σήμερα, κάθε φορά που ο χρήστης αναπαρήγαγε μουσική στην κινητή συσκευή του και επέλεγε να ξεκινήσει λήψη ενός βίντεο στο Snapchat, η αναπαραγωγή μουσικής σταματούσε και η λήψη βίντεο ξεκινούσε κανονικά, λαμβάνοντας ήχους από το φυσικό περιβάλλον του χρήστη.

Snapchat allows music playing while recording video

Πλέον, ξεκινώντας από την έκδοση 9.2.0 για iOS (άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει και σε Android), οι Snapchat χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν στην κινητή συσκευή τους την αγαπημένη τους μουσική και ταυτόχρονα να την ενσωματώνουν στα βίντεο snaps τους. Εφαρμογές όπως οι iTunes, Spotify, SoundCloud, κλπ, δε θα σταματούν κάθε φορά που ξεκινά η λήψη βίντεο μέσα στο Snapchat.

Η νέα αυτή δυνατότητα δίνει στο Snapchat ένα ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι ανταγωνιστών όπως τα Vine και Instagram. Φανταστείτε πως μέχρι και η iOS κάμερα δεν επιτρέπει τέτοιου είδους δυνατότητα! Πρόκειται για ένα μοναδικό πλεονέκτημα της social εφαρμογής αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων.

Πηγή: The Verge

Υ.Γ. Η εικόνα προέρχεται από το TechCrunch.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑