Το Vine Kids περιέχει ασφαλές βίντεο περιεχόμενο για παιδιά!

Ημ/νία: 31 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι νεότερες γενιές των παιδιών πιάνουν στα χέρια τους τα smartphones και tablets από τους πρώτους κιόλας μήνες ζωής τους, παίζοντας με τις διάφορες εφαρμογές των γονιών τους. Αυτό στις περισσότερες των περιπτώσεων αποτελεί πρόβλημα, όταν για παράδειγμα τα παιδιά ασχολούνται με Social Media εφαρμογές, καθώς υπάρχει μπόλικο ακατάλληλο περιεχόμενο στο ίντερνετ.

Vine Kids for iOS

Η ομάδα του Vine, της δημοφιλούς social εφαρμογής λήψης, επεξεργασίας και διαμοιρασμού βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων, δημιούργησε την iOS εφαρμογή Vine Kids για παιδιά. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση, αφού όπως είπαμε απευθύνεται σε παιδιά, εμφανίζοντας βίντεο με σύρσιμο της οθόνης προς τα αριστερά και τα δεξιά, καθώς και περίεργους ήχους με το πάτημα στην οθόνη.

Με το Vine Kids μπορείτε ελεύθερα να αφήσετε τα παιδιά σας να προβάλουν ασφαλή βίντεο, χωρίς να σκέφτεστε αν κάτι ακατάλληλο θα πέσει στα μάτια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: YouTube Kids, το νέο Android app για βίντεο κατάλληλα για παιδιά!

Πηγή: Vine Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑