Το Snapchat ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «Discover»!

Ημ/νία: 29 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν και το Snapchat ξεκίνησε τη λειτουργία του επιτρέποντας στους χρήστες του να ανταλλάσσουν αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, στη συνέχεια οι λειτουργίες «Stories» και «Our Story» έδωσαν άλλο νόημα στη δημοφιλή social εφαρμογή.

Snapchat discover

Μία νέα λειτουργία του Snapchat με την ονομασία «Discover» ήρθε για να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καθημερινές ιστορίες από media συνεργάτες όπως οι National Geographic, Vice, Yahoo News, People, Daily Mail, Comedy Central, Cosmopolitan, CNN, Food Network και ESPN.

Η σελίδα discover μπορεί να εντοπιστεί μέσα στο Snapchat σέρνοντας κάποιες φορές την οθόνη προς τα αριστερά. Στη συνέχεια, αφού επιλέξει ο χρήστης το κανάλι που επιθυμεί, μπορεί να δει διάφορες ιστορίες από το κανάλι σέρνοντας την οθόνη προς τα αριστερά, να μάθει περισσότερα γι’αυτές σέρνοντας την οθόνη προς τα επάνω, ή να επιλέξει διαφορετικό κανάλι σέρνοντας την οθόνη προς τα κάτω. Οι ιστορίες μπορεί να είναι φωτογραφίες, βίντεο, ή ακόμη και άρθρα, και ανανεώνονται καθημερινά.

Πηγή: Snapchat Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑