Ομαδικές ιδιωτικές συνομιλίες (DMs) έως 20 χρηστών για το Twitter

Ημ/νία: 27 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter δε συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ως messenger, αφού τα ιδιωτικά μηνύματα, τα λεγόμενα DMs (Direct Messages), χρησιμοποιούνται περισσότερο για αποστολή αυτοματοποιημένων μηνυμάτων στους νέους followers μέσω τρίτων υπηρεσιών.

Twitter group DMs

Αυτό προσπαθεί να αλλάξει η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου, ανακοινώνοντας τις ομαδικές ιδιωτικές συνομιλίες. Από εδώ και στο εξής, το Twitter υποστηρίζει ομαδικές συνομιλίες έως και 20 χρηστών, με το δημιουργό της κάθε συνομιλίας να μπορεί να προσθέσει μονάχα followers του και όχι όποιον θέλει. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει και για τους συμμετέχοντες της συνομιλίας, δηλαδή μπορεί όλοι να είναι άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά όλοι να ακολουθούν τον ίδιο χρήστη.

Κάθε ομαδική ιδιωτική συνομιλία υποστηρίζει κανονικά τον διαμοιρασμό tweets, κειμένου, φωτογραφιών, συνδέσμων, καθώς και emoji εικονιδίων.

Εν τέλει, τα ομαδικά DMs ίσως ωθήσουν κάποιους χρήστες να σκεφτούν ξανά ποιους ακολουθούν, καθώς με τη μαζική αποστολή μηνυμάτων σε έως και 20 χρήστες το spam μπορεί και να αυξηθεί.

Η νέα λειτουργία αναμένεται σύντομα να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Update [29/01/15]: Η υπηρεσία TweetDeck μόλις απέκτησε τα ομαδικά DMs!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter απέκτησε λήψη, επεξεργασία και διαμοιρασμό βίντεο στις κινητές συσκευές

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑