Shocase: Το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο των marketers!

Ημ/νία: 22 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο ίντερνετ συναντά κανείς πολλών ειδών Κοινωνικά Δίκτυα, μικρά και μεγάλα όσον αφορά το σύνολο των χρηστών τους. Στη μεγάλη αυτή λίστα προστέθηκε πρόσφατα ένα ακόμη επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο με ονομασία Shocase, θέλοντας να προσεγγίσει όλους τους marketers.

Shocase Marketing Professional Social Network

Όπως καταλάβατε, το Shocase δεν είναι ένα ακόμη επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο γενικού περιεχομένου, όπως το LinkedIn. Στοχεύει σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, το οποίο αποτελείται από πάνω από 100 εκατ. marketers σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO του Shocase, Ron Young. Εργαζόμενοι από κλάδους όπως η διαφήμιση, το branding, η γραφιστική, οι δημόσιες σχέσεις, τα Social Media, οι πωλήσεις, η έρευνα, κλπ, μπορούν να το αξιοποιήσουν και να κερδίσουν από αυτό.

Shocase Marketing Professional Social Network

Το Shocase συνδυάζει λειτουργίες από τα δημοφιλέστερα Social Media, δίνοντας στους μαρκετίστες την ευκαιρία να αναδείξουν projects τα οποία έχουν δημιουργήσει, να στείλουν δείγματα δουλειάς τους σε δυνητικούς πελάτες, καθώς επίσης και να ενημερώνονται για όλα τα νέα του κλάδου και συγκεκριμένων εταιριών ή χρηστών. Ήδη, στο Shocase συμμετέχουν εταιρείες όπως οι JWT, Coca-Cola, Apple, Walt Disney, Ogilvy, και άλλες.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑