Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα Twitter λειτουργία «While you were away»

Ημ/νία: 22 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα λειτουργία με ονομασία «While you were away…» έχει παρατηρηθεί στις κινητές συσκευές πολλών Twitter χρηστών εδώ και μέρες. Χάρη σε αυτήν, παλαιά tweets επανέρχονται στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας των χρηστών, και πιο συγκεκριμένα tweets τα οποία δεν είδαν οι χρήστες και αξίζει να τα δουν.

twitter while you were away tweets

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το επίσημο blog του Twitter, η λειτουργία «While you were away…» κυκλοφορεί πλέον επίσημα σε όλους τους χρήστες, αρχικά στις iOS συσκευές και στη συνέχεια στις Android συσκευές και στην web έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου.

Update [25/02/15]: Η λειτουργία έγινε διαθέσιμη σε Android.

Οι παράγοντες οι οποίοι έχουν να κάνουν με την επιλογή των παλαιών tweets είναι διάφοροι, με τον μοναδικό παράγοντα που γνωρίζουμε να σχετίζεται με τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων των χρηστών με τα tweets, δηλαδή των favorites, retweets και replies.

Τέλος, η νέα λειτουργία δε θα εμφανίζεται με τον ίδιο ρυθμό σε όλους τους χρήστες, καθώς όσοι ελέγχουν τακτικά τον λογαριασμό τους ίσως βλέπουν τη νέα λειτουργία πιο αραιά, και το αντίστροφο.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑