Δοκιμάστε πρώτοι τις νέες Instagram λειτουργίες μέσω του Android Beta Program

Ημ/νία: 21 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Instagram αποφάσισε όπως και το Facebook να δημιουργήσει Beta Πρόγραμμα για τους Android χρήστες του. Τι σημαίνει αυτό; Όλοι οι χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν την δημοφιλή social εφαρμογή φωτογραφιών (και βίντεο), μπορούν να συμμετάσχουν στη δοκιμαστική έκδοση, βλέποντας και χρησιμοποιώντας νέες λειτουργίες πριν ακόμη κυκλοφορήσουν στη σταθερή έκδοση.

instagram for android beta program

Ο τρόπος συμμετοχής στη δοκιμαστική Android έκδοση είναι ο εξής:

1) Κάντε συμμετοχή στο group Instagram for Android Beta Testers.

2) Επισκεφθείτε την κατάλληλη σελίδα του Google Play.

3) Κάντε κλικ στην επιλογή «Γίνετε υπεύθυνος δοκιμών».

4) Κάντε download του Instagram στην Android συσκευή σας ή ενημέρωση της εφαρμογής σε περίπτωση που είναι ήδη εγκατεστημένη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως απαιτούνται κάποιες ώρες ούτως ώστε να συμμετάσχετε επιτυχώς στην δοκιμαστική έκδοση μετά το πέρας των προηγούμενων βημάτων. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το εγκαταλείψετε, γυρνώντας στη σταθερή έκδοση, καθώς η δοκιμαστική έκδοση αντικαθιστά τη σταθερή. Τέλος, θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως η δοκιμαστική έκδοση ίσως περιέχει σφάλματα και δε λειτουργεί πάντοτε σωστά, όμως σκεφτείτε πως το να βλέπετε πρώτοι ό,τι νέο κυκλοφορεί στο Instagram για το Android είναι κάτι που ίσως το αξίζει.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑