Πώς να αποκτήσετε τα Facebook Chat Heads σε Mac OS X!

Ημ/νία: 17 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook Messenger για να στέλνετε και να διαβάζετε FB μηνύματα στις κινητές συσκευές σας, θα έχετε γνωρίσει τα Chat Heads, εκείνα τα εικονίδια τα οποία σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τις FB συνομιλίες σας εύκολα και γρήγορα επιστρέφοντας σε ό,τι κάνατε προηγουμένως.

Facebook Chat Heads for Mac OS X

Στο παρελθόν είχαμε δει έναν τρόπο για να φέρουμε τα Chat Heads μέσα στον Google Chrome και τώρα βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο για χρήση τους σε υπολογιστές με λειτουργικό Mac OS X.

Υπάρχει μία εφαρμογή στο Mac App Store με ονομασία Chat Heads, της οποίας η χρήση είναι αρκετά απλή. Αρκεί να την εγκαταστήσετε, να την ανοίξετε και να δώσετε πρόσβαση στον Facebook λογαριασμό σας ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μηνύματα σας για προβολή σε Chat Heads στην άκρη της οθόνης σας. Με τον τρόπο αυτό δε θα χρειαστεί ξανά να επισκεφθείτε το Facebook για να συνομιλήσετε διακόπτοντας ό,τι κάνετε εκείνη τη στιγμή.

Πηγή: Lifehacker

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑