Παρουσιάστηκε το Facebook at Work για ενδοαιτερικά Κοινωνικά Δίκτυα!

Ημ/νία: 14 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι φήμες θέλουν εδώ και καιρό το Facebook να ασχολείται με μία νέα πλατφόρμα μονάχα για επιχειρήσεις, κάτι το οποίο σήμερα εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το ολοκαίνουριο app για Android (σύντομα η κυκλοφορία του) και iOSFacebook at Work!

Facebook at Work for iOS

Η εφαρμογή είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις άνω των 100 εργαζομένων. Προς το παρόν οι συνεργαζόμενες εταιρίες είναι συγκεκριμένες και λίγες στον αριθμό για τις δοκιμές, με τους εργοδότες να μπορούν να δημιουργούν λογαριασμούς για όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Οι λογαριασμοί του Facebook at Work είναι επαγγελματικοί και διαφέρουν από τους προσωπικούς, αν και κάποιος χρήστης μπορεί να τους συνδέσει για να μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί και τους δύο λογαριασμούς χωρίς να αποσυνδέεται και να ξανά συνδέεται. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως οι δύο λογαριασμοί θα συνεργάζονται, καθώς οι πληροφορίες του επαγγελματικού αφορούν μονάχα το ενδοεταιρικό Κοινωνικό Δίκτυο, ενώ του προσωπικού αφορούν το Facebook όπως το γνωρίζουμε έως τώρα.

Facebook at Work for iOS

Μέσα από το Facebook at Work οι εργαζόμενοι μιας εταιρίας μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους, να διαβάζουν ο ένας τις πληροφορίες των άλλων, να δημιουργούν έγγραφα, να συμμετέχουν σε ομάδες (groups) και εκδηλώσεις (events), καθώς και να έχουν την αρχική σελίδα τους με τα νέα της επιχείρησης.

Τέλος, φαίνεται προς το παρόν πως στα ενδοεταιρικά Κοινωνικά Δίκτυα δεν υπάρχουν διαφημίσεις, δε γίνεται χρήση FB εφαρμογών και η χρήση τους είναι δωρεάν.

Πηγή: SocialTimes

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑