Το WhatsApp ξεπέρασε τους 700 εκατ. ενεργούς χρήστες!

Ημ/νία: 7 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με την έλευση του 2015, ο συνιδρυτής και CEO του WhatsAppJan Koum, κοινοποίησε στο Facebook μία δημοσίευση (δείτε παρακάτω) με νέα στοιχεία για τη δημοφιλή messaging εφαρμογή. Τον Αύγουστο του 2014 μάθαμε πως το WhatsApp ξεπέρασε τους 600 εκατ. χρήστες και μερικούς μήνες μετά μαθαίνουμε πως οι ενεργοί χρήστες είναι πλέον πάνω 700 εκατομμύρια, στέλνοντας καθημερινά πάνω από 30 δισ. μηνύματα!

WhatsApp 700 million users

Από τότε που το Facebook εξαγόρασε το WhatsApp δίνοντας το τεράστιο ποσό των συνολικά 19 δισ. δολαρίων, η messaging εφαρμογή διανύει ταχύτατα μία ανοδική πορεία στην απόκτηση νέων χρηστών, φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στο στόχο του 1 δισ. χρηστών.

Είναι πλέον σαφές πως η επικοινωνία πραγματοποιείται κυρίως μέσα από messaging εφαρμογές και όχι μέσα από τα Κοινωνικά Δίκτυα, καθώς επίσης και πως τα SMS θεωρούνται «νεκρά» από τη στιγμή που η κατανάλωση mb έδωσε στους χρήστες φθηνότερη επικοινωνία.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑