Διαφημίσεις στο Pinterest για όλους τους διαφημιστές από 1η Ιανουαρίου 2015!

Ημ/νία: 29 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Pinterest είδε πως οι δοκιμές των Promoted Pins πήγαν καλά και αποφάσισε επιτέλους να διαθέσει τις διαφημίσεις του Κοινωνικού Δικτύου σε όλους τους διαφημιστές, αρχής γενομένης από 1η Ιανουαρίου 2015.

Pinterest ads for all advertisers

Οι συμμετέχοντες στο δοκιμαστικό στάδιο των Pinterest διαφημίσεων είδαν αύξηση κατά 30% στα λεγόμενα earned media, δηλαδή στο ποσοστό χρηστών οι οποίοι αποθήκευσαν ένα Promoted Pin σε κάποιο board τους. Επίσης, ο μέσος όρος των repins ενός Promoted Pin παρατηρήθηκε πως είναι 11. Τέλος, παρατηρήθηκε αύξηση κατά 5% στα pins που δέχεται ένα Promoted Pin ακόμη και ένα μήνα μετά το τέλος της διαφημιστικής καμπάνιας.

Με τη διάθεση των διαφημιστικών εργαλείων, η ομάδα του Pinterest υποσχέθηκε νέα ad formats, καθώς και καλύτερη στόχευση χρηστών.

Τέλος, το Pinterest ξεκινά από το Μάρτιο του 2015 μαθήματα προς τους διαφημιστές, ανακοινώνοντας το Pinstitute, στοχεύοντας προς τη δημιουργικότητα και τις μετρήσεις αποτελεσμάτων.

Πηγές: TechCrunch, Official Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑