Χωρίς ανεπίσημα Snapchat apps έμεινε το Windows Phone store

Ημ/νία: 23 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως οι χρήστες Windows Phone συσκευών δε μπορούν να απολαύσουν το Snapchat, καθώς δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για το λειτουργικό της Microsoft. Έως τώρα, κάποιοι χρήστες είχαν βρει λύση εγκαθιστώντας ανεπίσημες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το δημοφιλές 6snap app.

snapchat windows phone

Νέα συνεργασία μεταξύ των Snapchat και Microsoft απέσυρε όλες τις ανεπίσημες Snapchat εφαρμογές από το Windows Phone store, λόγω διαφόρων άσχημων περιστατικών στα παρελθόν. Θυμίζουμε πως περίπου δύο μήνες πριν είχαν διαρρεύσει συνολικά πάνω από 98.000 φωτογραφίες και βίντεο χρηστών λόγω ανεπίσημης εφαρμογής.

Η ομάδα του Snapchat είχε ενημερώσει τότε τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν τρίτες εφαρμογές και υπηρεσίες, με κάποιους από αυτούς να συνεχίζουν να το κάνουν και να βλέπουν τους λογαριασμούς τους να κλειδώνονται οριστικά.

Η κίνηση αυτή αφήνει όλους τους Windows Phone χρήστες χωρίς Snapchat. Άραγε θα κυκλοφορήσει σύντομα η δημοφιλής messaging εφαρμογή στο λειτουργικό της Microsoft;

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑