Το Pinterest απέκτησε μαζική μετακίνηση των Pins σε boards!

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest αποτελείται από boards (πίνακες) και pins (εικόνες και βίντεο) μέσα σε αυτά. Πολλές φορές οι χρήστες ξεκινούν ένα board με κάποια συγκεκριμένη θεματολογία και μετά αποφασίζουν να την αλλάξουν ή να διαχωρίσουν τα pins σε περισσότερα boards. Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες αυτοί μπορούν να διαχειρίζονται μαζικά τα pins.

Pinterest move pins to boards

Κάθε board απέκτησε νέες επιλογές μαζικής επεξεργασίας των pins, όπως για παράδειγμα μετακίνηση (move), αντιγραφή (copy) και διαγραφή (delete). Η μετακίνηση αφαιρεί τα pins από ένα board και τα αντιγράφει σε ένα άλλο, ενώ η αντιγραφή διατηρεί τα pins σε ένα board και τα αντιγράφει σε ένα άλλο. Όλες οι προηγούμενες επιλογές μπορούν να λειτουργήσουν με μαζική επιλογή έως και 50 pins κάθε φορά.

Τέλος, μπορείτε να εντοπίσετε τις νέες επιλογές αφού πρώτα πατήσετε την επιλογή «Move Pins» στο πάνω δεξί μέρος στη σελίδα ενός board.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑