Πιο γρήγορο το Facebook Messenger, αλλάζει η κατάσταση ανάγνωσης των μηνυμάτων

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει στην ιδιοκτησία του αυτή τη στιγμή δύο messenger apps, τα WhatsApp και Messenger, με τους συνολικούς χρήστες των δύο προηγούμενων εφαρμογών να ξεπερνούν το 1,1 δισεκατομμύριο. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου πρέπει να αναπαυτεί; Σαφώς και όχι, αφού ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός.

Facebook Messenger messages read receipts

Με αποτέλεσμα ένα καλύτερο και γρηγορότερο Messenger, η ομάδα του Facebook προχωρά σε βελτιώσεις της κατάστασης αποστολής και ανάγνωσης των μηνυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, πλέον θα γνωρίζετε πότε ένα μήνυμα σας στάλθηκε, παραδόθηκε και διαβάστηκε. Μάλιστα, στην τελευταία περίπτωση θα γνωρίζετε σε ομαδικές συνομιλίες μέχρι ποιο μήνυμα έχει διαβάσει κάθε χρήστης, κάνοντας πλέον προβολή εικονιδίου με την εικόνα προφίλ των χρηστών και όχι με το όνομα τους.

Οι προηγούμενες αλλαγές, οι οποίες θυμίζουν την κατάσταση μηνυμάτων σε WhatsApp και Viber, θα ισχύσουν πολύ σύντομα στις εκδόσεις του Messenger για Android και iOS.

Τέλος, το Messenger app αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του με κάποιες προσθήκες μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα αποκτήσει ένα εορταστικό πλαίσιο για selfie φωτογραφίες την παραμονή της πρωτοχρονιάς, χιόνι στα εικονίδια chat heads, καθώς και σετ stickers με εορταστικό ύφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Facebook stickers εισέρχονται τώρα στις φωτογραφίες σας!

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑