Το Viber αποκτά παιχνίδια για διάλειμμα από το chat!

Ημ/νία: 16 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Viber πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία επιτρέπει την επικοινωνία χρηστών μέσω ίντερνετ, με λειτουργίες όπως chat και φωνητικές και βίντεο κλήσεις. Από εδώ και στο εξής, η εφαρμογή εισέρχεται και στο χώρο της ψυχαγωγίας, αποκτώντας τα πρώτα παιχνίδια της.

Viber Games

Τα Viber Candy Mania, Viber Pop και Wild Luck Casino, είναι τα πρώτα παιχνίδια του Viber, τα οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμα για χρήστες σε Λευκορωσία, Μαλαισία, Ισραήλ, Σιγκαπούρη και Ουκρανία. Μέσα στον Ιανουάριο του 2015 αναμένεται να διατεθούν περισσότερα παιχνίδια και να γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες.

Update [26/02/15]: Ανοίξτε τώρα το Viber και παίξτε παιχνίδια!

Το Viber με την έλευση των παιχνιδιών αποκτά ξεχωριστό χώρο γι’αυτά, ώστε να μην αποσπάται η εμπειρία χρήσης του chat. Στον χώρο αυτό οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα σκορ των φίλων τους, ειδοποιήσεις των παιχνιδιών, κλπ. Δεν είναι υποχρεωμένοι οι χρήστες να παίξουν και φυσικά μπορούν εφόσον το επιθυμούν να μείνουν μονάχα στην εμπειρία του chat, σαν να μην ήρθαν ποτέ τα παιχνίδια στην εφαρμογή.

Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στις Android και iOS εφαρμογές του Vine, με την επιλογή τους να γίνεται με προσοχή και όχι μαζικά. Στόχος είναι η ποιότητα των παιχνιδιών και όχι η ποσότητα.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑