Το Google+ απέκτησε άπειρες επιλογές ορισμού φύλου των χρηστών

Ημ/νία: 12 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι σειρά του Google+ να δεχτεί την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, με την ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου να προχωρά ένα βήμα παρακάτω απ’ότι το Facebook. Μπορεί το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο να διαθέτει 58 επιλογές φύλου των χρηστών, όμως το Google+ διαθέτει άπειρες.

Google Plus gender options

Με μία επίσκεψη στις πληροφορίες του προφίλ σας και συγκεκριμένα στις «Βασικές πληροφορίες», θα παρατηρήσετε πως πλέον οι επιλογές φύλου δεν είναι «Άνδρας», «Γυναίκα» και «Άλλο», αλλά είναι «Άνδρας», «Γυναίκα», «Άρνηση δήλωσης» και «Προσαρμογή».

Οι δύο νέες επιλογές επιτρέπουν στους χρήστες είτε να δηλώσουν ρητά πως δε θέλουν να αποκαλύψουν το φύλο τους, αντί απλά να αφήσουν κενή την επιλογή, είτε να πληκτρολογήσουν εκείνοι το φύλο τους όπως επιθυμούν. Με την επιλογή «Προσαρμογή», οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν επίσης πώς θέλουν να αναφέρονται σε αυτούς, δηλαδή ως άντρες, γυναίκες ή κάτι άλλο.

Τέλος, όπως πάντα οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το κοινό το οποίο θα μπορεί να βλέπει την κατάσταση φύλου τους, όπως και κάθε άλλη πληροφορία του προφίλ τους.

Πηγή: Google+ post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑