Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2014 μέσα από το Twitter!

Ημ/νία: 11 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν δεν δημοσιεύτηκε στο Twitter, τότε δε συνέβη ποτέ. Αυτό υποστηρίζουν αρκετοί fans του Κοινωνικού Δικτύου, το οποίο αριθμεί πλέον πάνω από 500 εκατ. tweets καθημερινά! Και ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως έχουν άδικο με τέτοιο νούμερο;

twitter 2014 year in review

Η ομάδα του Twitter θέλησε να μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα γεγονότα του 2014 και δημιούργησε τη σελίδα 2014.twitter.com. Σε αυτήν θα βρείτε τις δημοφιλέστερες στιγμές του 2014, όπως τις ονομάζουν, ταξινομημένες ανά μήνα και χρώμα μέσα σε κύκλους, καθώς και τους δημοφιλέστερους celebrities και influencers με τις αγαπημένες τους στιγμές και 5 προτάσεις για follow από τον καθένα.

Το tweet που ξεχωρίζει για το 2014 είναι φυσικά η διάσημη selfie της Ellen DeGeneres στα Oscars 2014! Μάλιστα, η ομάδα του Twitter το ονομάζει «χρυσό tweet». Το συγκεκριμένο tweet έχει ξεπεράσει τα 3.368.053 retweets και θεωρείται ως το δημοφιλέστερο tweet!

Τέλος, δεν ξεχνάμε το hashtag #YearOnTwitter στο οποίο οι χρήστες σχολιάζουν όλα όσα έχουν σχέση με τα προηγούμενα και μια λίστα με tweets του 2014 τα οποία δεν πρέπει να χάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Τα ελληνικά στατιστικά του Twitter για το 2014 από το Monitor
2) Τα 50 πιο δημοφιλή τραγούδια του 2014 με τα περισσότερα tweets!

Το παρόν άρθρο είναι μέρος της σειράς άρθρων «Social Media Best of 2014».

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑