Κρυφή ανάγνωση Facebook μηνυμάτων μέσω Adblock Plus για κάθε browser

Ημ/νία: 6 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Adblock Plus είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα για browsers όπως ο Internet Explorer, ο Google Chrome, ο Mozilla Firefox, ο Opera και ο Safari, στόχος του οποίου είναι να εξαφανίσει τις διαφημίσεις από τα διάφορα sites (μέσα σε αυτά και τα Social Media). Εκτός, όμως, από τις διαφημίσεις, η ομάδα του Adblock Plus έχει επεκτείνει τις ενέργειες του προγράμματος, με τελευταία ανακοίνωση την εύκολη ενεργοποίηση της κρυφής ανάγνωσης Facebook μηνυμάτων στο chat.

how to secretly read facebook messages thanks to adblock plus

Όσοι έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το Adblock Plus, τότε μπορείτε κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ και στη συνέχεια στην επιλογή «Προσθήκη συνδρομής», να ενεργοποιήσετε την κρυφή ανάγνωση των Facebook μηνυμάτων και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Διαβάστηκε» του chat, η οποία μαρτυρά πότε διαβάζετε ένα μήνυμα. Για όσο χρονικό διάστημα έχετε ενεργή την κρυφή ανάγνωση, οι φίλοι σας δε θα ειδοποιούνται για την ανάγνωση των μηνυμάτων τους.

Τέλος, για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν την κρυφή ανάγνωση των Facebook μηνυμάτων, μπορούν να επισκεφθούν το Adblock Plus στον browser τους, στη συνέχεια να επιλέξουν «Προτιμήσεις φίλτρων» και να απενεργοποιήσουν το φίλτρο «Message “seen” Remover for Facebook».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Απόκρυψη του FB «Διαβάστηκε» στο chat για Mozilla Firefox
2) Απενεργοποίηση του FB «Διαβάστηκε» στο chat για Google Chrome
3) Πώς να διαβάζετε κρυφά τα FB μηνύματα σε Android!

Πηγή: Adblock Plus blog

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑