Το Facebook λανσάρει εκ νέου την εφαρμογή Slingshot!

Ημ/νία: 5 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για το Slingshot, την εφαρμογή την οποία το Facebook κυκλοφόρησε πριν από περίπου έξι μήνες για να ανταγωνιστεί το Snapchat. Η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου λανσάρει εκ νέου την εφαρμογή!

new Slingshot from Facebook

Το νέο Slingshot app χρησιμοποιεί και πάλι αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, αυτή τη φορά κάνοντας χρήση μιας διαφορετικής λειτουργίας, παρόμοιας με τις ιστορίες του Snapchat. Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιούν φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία οι φίλοι τους θα μπορούν να βλέπουν για 24 ώρες ή έως ότου επιλέξουν να τα αφαιρέσουν. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη οι προσωπικές απαντήσεις στα μηνύματα τα οποία λαμβάνει ένας χρήστης.

Η εφαρμογή διαθέτει πέντε νέα φίλτρα για τις φωτογραφίες, ενώ επίσης οι χρήστες μπορούν επίσης να ζωγραφίζουν πάνω σε φωτογραφίες και βίντεο, και να προσθέτουν κείμενο.

Φυσικά, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν δημοφιλείς χρήστες και να τους ακολουθούν για να δέχονται τα μηνύματα τους μέσα στη μέρα, και τέλος, τα μηνύματα του Slingshot μπορούν να κοινοποιούνται σε άλλες εφαρμογές, όπως Facebook, Twitter, κλπ.

Πηγή: Slingshot Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑