Ένα Facebook status update δε θα σας σώσει από την «καταστροφή»!

Ημ/νία: 4 Δεκεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κατά καιρούς εμφανίζονται στην αρχική μου σελίδα διάφορα status updates με κατεβατά κείμενα τα οποία γίνονται αντιγραφή και επικόλληση από μεγάλη μάζα χρηστών. Τα κείμενα αυτά συνήθως αναφέρονται σε αλλαγές στις οποίες πραγματοποιεί το Facebook, ή παραπληροφορούν τους χρήστες, προτρέποντας τους να τα δημοσιεύσουν στα προφίλ τους και στα προφίλ των φίλων τους.

facebook dislike

Μάθετε ότι τα συγκεκριμένα status updates δε θα σας σώσουν από την «καταστροφή». Μην πιστεύετε σε Facebook μύθους και σε κείμενα τα οποία υποτίθεται ότι θα σας σώσουν από τους νέους όρους χρήσης του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Κανένας από την ομάδα του Facebook δεν ψάχνει τα status updates σας για να βρει αυτά τα κείμενα και να σας απαλλάξει από όσα αναφέρουν. Πρόκειται για άχρηστα κείμενα χωρίς καμία ουσία, με μόνο σκοπό να αναστατώσουν ιντερνετικά αναλφάβητους ανθρώπους.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Αποφύγετε τη δημοσίευση τέτοιων κειμένων στα δικά σας προφίλ και στα προφίλ των φίλων σας. Ενημερώστε όσους τυχαίνει ακόμη να τα δημοσιεύουν πως πρόκειται για άχρηστα κείμενα και βοηθήστε στην μη εξάπλωση τους.

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑