Socialab και Lanes λανσάρουν μαμαδοtips από 3 γνωστές μαμάδες Bloggers

Ημ/νία: 4 Δεκεμβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το digital marketing agency Socialab και η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Lanes, συνεργάζονται για χάρη ενός microsite με moto «Τώρα ακόμα και η μαμά θα Lanes». Τρεις γνωστές μαμάδες bloggers, οι Κατερίνα Λάμπρου, Κατερίνα Μαντά και Εύη Σταθάτου, μοιράζονται tips σχετικά με τη διατροφή, την ψυχαγωγία, τη μάθηση και τις επιδόσεις των παιδιών, δίνοντας παράλληλα συμβουλές από μαμάδες σε μαμάδες.

socialab lanes mamadotips

Κάθε μήνα για τους επόμενους τρεις μήνες, νέο υλικό θα ξεκλειδώνεται γύρω από τις προηγούμενες κατηγορίες. Ήδη, μπορείτε να βρείτε πέντε βίντεο από την κατηγορία διατροφή και αν είστε μαμάδες μπορείτε να μοιραστείτε τα δικά σας tips αφού ακούσετε τις μαμάδες bloggers.

Τέλος, εκτός από τις διάφορες γνώσεις τις οποίες θα αποκομίσουν οι μαμάδες από τις μαμάδες bloggers, καθώς και από τις μεταξύ τους συζητήσεις, διάφορα δώρα περιμένουν όσες μαμάδες αποφασίσουν να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑