Ώρα να μάθετε… ποιος το tweet-αρε πρώτος!

Ημ/νία: 29 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σας το έχω ξανά πει στο παρελθόν πως το Twitter είναι το μέσο της ατάκας στην Ελλάδα. Το χιούμορ ρέει άφθονο, όπως μπορείτε να δείτε και στα top εβδομαδιαία αστεία tweets, με τους χρήστες να δημιουργούν συνεχώς νέο περιεχόμενο, το οποίο πολλές φορές το «κλέβουν» άλλοι χρήστες χωρίς το απαραίτητο mention ή το retweet. Είναι συνήθεια πλέον το «clopy paste».

who tweeted it first on twitter

Μία νέα υπηρεσία με ονομασία Who Tweeted It First έρχεται να αξιοποιήσει την πρόσφατη ανακοίνωση του Twitter σχετικά με την ευρετηριοποίηση όλων των tweets, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητήσουν λέξεις ή και ολόκληρα tweets, βρίσκοντας ποιος αναφέρθηκε πρώτος σε αυτά!

Η διαδικασία είναι απλή! Επισκεφθείτε την υπηρεσία και στο πλαίσιο αντιγράψτε και επικολλήστε λέξη ή ολόκληρη φράση ενός tweet. Μετά από λίγο θα μάθετε ποιος ανέφερε πρώτος τη λέξη ή φράση που τοποθετήσατε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να δείτε αν άλλοι χρήστες «κλέβουν» τα tweets σας ή απλά για να δείτε ποιοι χρήστες ανέφεραν πρώτοι συγκεκριμένα events ή οτιδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι η λέξη «Facebook» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις 10 Μαΐου του 2006 στο Twitter;

Πηγή: Digital Inspiration

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑