Στις 11 Δεκεμβρίου ο Mark Zuckerberg απαντά ξανά στις ερωτήσεις των χρηστών!

Ημ/νία: 26 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν 6 Νοεμβρίου του 2014 όταν ο Mark Zuckerberg διοργάνωσε το πρώτο «Q&A with Mark», απαντώντας σε ερωτήσεις τις οποίες έθεσαν χρήστες του Facebook και παρευρισκόμενοι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Menlo Park της California.

Mark Zuckerberg 2nd Facebook Q&A

Κάποιες από τις ερωτήσεις αφορούσαν την ταινία The Social Network, το Facebook Messenger, τη μειωμένη απήχηση των σελίδων και το σύνηθες μπλουζάκι του Zuckerberg. Συλλέξαμε όλες τις ερωτήσεις, τα σημεία απαντήσεων τους και φυσικά το βίντεο με την ομιλία του Zuckerberg, για όσους τυχόν το χάσατε.

Στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 00:00 Ελλάδος, ο Zuckerberg απαντά για 2η φορά σε ερωτήσεις στη σελίδα του event. Μιας και είναι αργά, μην ανησυχήσετε αν χάσετε το event, αφού εμείς στο Social Media Life θα σας δείξουμε τόσο το βίντεο, όσο και τις ερωτήσεις και απαντήσεις του ιδρυτή του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου.

Φαίνεται προς το παρόν πως οι χρήστες δημοσιεύουν τις ερωτήσεις τους κάτω από τη συγκεκριμένη εικόνα, αν και ίσως να υπάρξει νέα δημοσίευση μέχρι το event για τις ερωτήσεις των χρηστών, όπως έγινε και με το πρώτο event.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑