Το Viber απέκτησε δημόσιες συνομιλίες προς παρακολούθηση!

Ημ/νία: 19 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όλοι κρύβουμε μέσα μας το μικρόβιο της περιέργειας, και στην περίπτωση του Viber και των ιδιωτικών συζητήσεων του, κάποιοι γινόμαστε κουτσομπόληδες. «Με ποιον μιλάει και τι λέει;», αναρωτιόμαστε. Πλέον, το Viber απέκτησε τη νέα λειτουργία Public Chats (Δημόσιες συνομιλίες), μέσω της οποίας επιτρέπει στους πάνω από 209 εκατ. χρήστες του να ακολουθούν δημόσιες συνομιλίες από celebrities, brands και γενικά από ενδιαφέροντες ανθρώπους που «έχουν κάτι να πουν».

Viber Public Chats

Προς το παρόν, δε μπορούν όλοι οι χρήστες να δημιουργήσουν δημόσιες συζητήσεις, καθώς η λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, όμως μπορούν όλοι να τις αναζητήσουνδιαβάσουν και παρακολουθήσουν. Θα παρατηρήσετε στο μενού με τα εικονίδια πως έχει προστεθεί ένα νέο εικονίδιο, το οποίο οδηγεί στις δημόσιες συνομιλίες. Εκεί, με την πρώτη σας επίσκεψη δε θα υπάρχει κάποια δημόσια συνομιλία έως ότου κάνετε follow κάποια και προστεθεί.

Viber Public Chats

Πατώντας την επιλογή «Εξερεύνηση», οι μπορείτε να αναζητήσετε δημοφιλείς δημόσιες συζητήσεις και να δείτε πόσοι συμμετέχουν σε αυτές έχοντας τη δυνατότητα να γράψουν και πόσοι ακολουθούν τη συζήτηση για να διαβάσουν τα όσα λέγονται. Κάθε συζήτηση περιέχει διαφόρων ειδών μηνύματα, όπως για παράδειγμα κειμένου και φωτογραφίες, τα οποία μπορείτε να δηλώσετε πως σας αρέσουν πατώντας το εικονίδιο της καρδιάς στο δεξί μέρος τους.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια χρέωση στη νέα λειτουργία Public Chats, ούτε υπάρχει όριο στην παρακολούθηση συζητήσεων. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη από την έκδοση 5.1 για iOS και Android.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑