Νέα Facebook εφαρμογή για τα Groups (Ομάδες) σε Android & iOS!

Ημ/νία: 18 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει θέσει ως στόχο να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών του στις κινητές συσκευές. Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει την ομάδα FB Creative Labs, η οποία με τη δική της σειρά έχει κυκλοφορήσει τις ανεξάρτητες εφαρμογές Paper, Slingshot, Mentions και Rooms.

Facebook Groups app for Android iOS

Σήμερα η ομάδα FB Creative Labs κυκλοφόρησε μία ακόμη mobile εφαρμογή με ονομασία Facebook Groups, η οποία βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν όλη την εμπειρία των ομάδων του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου στις οθόνες των Android και iOS συσκευών τους.

Facebook Groups app for Android iOS

Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί αμέσως να δει όλα τα groups στα οποία συμμετέχει, καθώς και τις αδιάβαστες δημοσιεύσεις αυτών. Έχει επίσης την ικανότητα με παρατεταμένο πάτημα να μετακινήσει τα groups με όποια σειρά επιθυμεί.

Μέσα από το μενού, ο χρήστης μπορεί από το εικονίδιο της γης να ενημερωθεί για όλες τις ειδοποιήσεις οι οποίες προέρχονται από τα groups στα οποία συμμετέχει, ενώ από το 3ο εικονίδιο μπορεί να δει προτάσεις για συμμετοχή σε groups βάσει των σελίδων που έχει κάνει like, των groups των φίλων του και την περιοχή διαμονής του.

Facebook Groups app for Android iOS

Μέσα από το 4ο εικονίδιο εντοπίζεται το προφίλ του χρήστη και οι ρυθμίσεις αυτού όσον αφορά την εφαρμογή Facebook Groups και τα groups στα οποία συμμετέχει. Εκεί, υπάρχει η δυνατότητα για εύκολη απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων και ήχων της εφαρμογής, καθώς και των ειδοποιήσεων για δημοσιεύσεις από συγκεκριμένα groups.

Στην πρώτη οθόνη της παραπάνω εικόνας μπορείτε να δείτε πόσο εύκολη είναι η προβολή και δημοσίευση σε ένα group, και από την τρίτη οθόνη πόσο εύκολη είναι η δημιουργία νέου group.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα καρφιτσώματος μιας Facebook ομάδας στην αρχική οθόνη τόσο σε Android συσκευές, όσο και σε iOS.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑