Εξερευνήστε την πόλη σας μέσω των βελτιωμένων Facebook τοποθεσιών!

Ημ/νία: 15 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook άλλαξε αθόρυβα την εμφάνιση και τη λειτουργία της σελίδας τοποθεσιών του, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν σχεδόν κάθε πόλη για ευκαιρίες εξόδου και όχι μόνο.

facebook new places

Πιο συγκεκριμένα, η σελίδα fb.com/places επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογήσουν μία πόλη και στη συνέχεια παρέχει προτάσεις βάσει βαθμολογιών και σχολίων από φίλους των χρηστών για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, δημόσια αξιοθέατα, χώρους τέχνης και ψυχαγωγίας, γυμναστήρια, σινεμά, θέατρα, σχολεία και τέλος παντοπωλεία. Όλα τα προηγούμενα αξιοποιούν την έξυπνη αναζήτηση Graph Search.

Η νέα σελίδα τοποθεσιών επιτρέπει αναζήτηση όχι μόνο για μεγάλες πόλεις, αλλά και για περιοχές. Για παράδειγμα, ψάχνοντας για μέρη στην Αθήνα, στο τέλος της σελίδας υπάρχει χάρτης ο οποίος προτείνει περισσότερες κοντινές περιοχές, όπως Πειραιά, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Περιστέρι, κλπ. Τέλος, η αναζήτηση των πόλεων και περιοχών πρέπει να γίνεται στα Αγγλικά (όχι greeklish), με το Facebook να προτείνει περιοχές και πόλεις κατά την πληκτρολόγηση.

Facebook new places page

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑