Το Instagram αποκτά επιτέλους επεξεργασία περιγραφής των φωτογραφιών!

Ημ/νία: 10 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram προχώρησε σε ενημέρωση των iOS και Android εφαρμογών, κυκλοφορώντας τις εκδόσεις 6.2 και 6.1 αντίστοιχα, οι οποίες φέρνουν δύο νέες σημαντικές λειτουργίες στους χρήστες.

Instagram edit photo video captions

Η πρώτη λειτουργία είναι ίσως μία από τις πιο πολύ αναμενόμενες και αφορά την επεξεργασία των Instagram δημοσιεύσεων, δηλαδή της περιγραφής και της τοποθεσίας των φωτογραφιών. Αρκούσε ένα μικρό ορθογραφικό λάθος για να σβήσει ο χρήστης μια φωτογραφία και να την ανεβάσει πάλι από την αρχή. Όχι πια.

Οι χρήστες μπορούν να πατούν το εικονίδιο με τις τρεις τελείες κάτω δεξιά από μια φωτογραφία τους και στη συνέχεια να επιλέγουν «Edit» (Επεξεργασία) για να επεξεργάζονται την περιγραφή και την τοποθεσία. Με κάθε αλλαγή, οι υπόλοιποι χρήστες θα βλέπουν την ένδειξη «Edited» δίπλα από το χρόνο δημοσίευσης.

Instagram new People tab in Explore tab

Η δεύτερη λειτουργία των νέων εκδόσεων του Instagram φέρνει το νέο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στη θέση του προηγούμενου εικονιδίου στην καρτέλα «Εξερεύνηση», με τους χρήστες να έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βλέπουν προτεινόμενες φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και προτάσεις χρηστών για follow. Πλέον, η καρτέλα Εξερεύνηση διαχωρίζεται στις επιλογές «Photos» (Φωτογραφίες) και «People» (Άτομα).

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑