Το Facebook Messenger ξεπέρασε τους 500 εκατ. χρήστες!

Ημ/νία: 10 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Άλλο ένα επίτευγμα για την ομάδα του Facebook, η οποία βλέπει την ανεξάρτητη εφαρμογή Messenger να ξεπερνά σε χρήση τους 500 εκατ. χρήστες, όταν μόλις τον Απρίλιο, περίπου επτά μήνες πριν, διέθετε περίπου 200 εκατ. χρήστες.

Facebook Messenger

Η μεγάλη αυτή αύξηση οφείλεται κυρίως στον εξαναγκασμό χρήσης της εφαρμογής από Android και iOS συσκευές, κόβοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας από την κύρια εφαρμογή του Facebook. Αυτό αν και οδήγησε το Messenger στην πρώτη θέση στις δωρεάν εφαρμογές του App Store, η βαθμολογία της εφαρμογής έπεσε στο 1 αστέρι από τη δυσαρέσκεια των χρηστών. Πριν λίγες μέρες έκανε εμφάνιση και η πρώτη βίντεο διαφήμιση του Messenger.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις του FB Messenger σε Android/iOS

Μαζί με την εφαρμογή WhatsApp, η οποία επίσης χρησιμοποιείται για επικοινωνία μέσω ίντερνετ σε κινητές συσκευές και έχει πάνω από 600 εκατ. χρήστες, το Facebook καταφέρνει να φτάσει συνολικά τους 1,1 δισ. χρήστες των messaging εφαρμογών του, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς χρησιμοποιούν και τις δύο εφαρμογές.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑