Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός Snapchat λογαριασμού;

Ημ/νία: 8 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Snapchat είναι μία αρκετά δημοφιλής εφαρμογή στο εξωτερικό, όχι όμως τόσο και στην Ελλάδα. Πολλοί χρήστες δοκιμάζουν τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα με διάρκεια έως και 10 δευτερόλεπτα, με πολλούς να παρατούν γρήγορα την εφαρμογή, κυρίως για το λόγο της έλλειψης φίλων που χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή. Και στην τελική, γιατί να διατηρήσει κανείς λογαριασμό σε μια εφαρμογή την οποία δε χρησιμοποιεί;

snapchat how to delete account

Διαδικασία διαγραφής WhatsApp λογαριασμού

snapchat how to delete account

1) Επισκεφθείτε το σύνδεσμο διαγραφής και στη συνέχεια πραγματοποιήστε σύνδεση εισάγοντας το username και τον κωδικό πρόσβασης του Snapchat λογαριασμού σας.

snapchat how to delete account

2) Αφού συνδεθείτε και εμφανιστεί το username σας, στη συνέχεια ξανά πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο κενό πεδίο και πατήστε «Delete my account».

snapchat how to delete account

Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα σας εμφανιστεί το μήνυμα «Account successfully deleted» (ο λογαριασμός διαγράφηκε επιτυχώς) της παραπάνω εικόνας.

Πραγματοποιώντας την παραπάνω διαδικασία, ο Snapchat λογαριασμός σας διαγράφεται άμεσα και γίνεται αυτόματα αποσύνδεση του λογαριασμού σας από την εφαρμογή.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑