Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός WhatsApp λογαριασμού;

Ημ/νία: 8 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το WhatsApp είναι μία εφαρμογή η οποία επιτρέπει την επικοινωνία των χρηστών μέσω ίντερνετ στις κινητές συσκευές. Αποτελεί μία από τις πολλές επιλογές για mobile επικοινωνία, καθώς εφαρμογές όπως το Viber ή το Facebook Messenger αποτελούν εξίσου καλές λύσεις, κάτι το οποίο σημαίνει πως πολλοί χρήστες δοκιμάζουν το WhatsApp και στη συνέχεια το εγκαταλείπουν. Γιατί όμως να μένει ο λογαριασμός των χρηστών ενεργός όταν δε χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή;

WhatsApp how to delete account

Διαδικασία διαγραφής WhatsApp λογαριασμού

WhatsApp how to delete account

1) Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.

2) Επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

3) Στις ρυθμίσεις επιλέξτε «Λογαριασμός».

WhatsApp how to delete account

4) Στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή λογαριασμού».

5) Στην οθόνη διαγραφής, πληκτρολογήστε στο πλαίσιο τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας.

6) Πατήστε την επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού».

WhatsApp how to delete account

7) Πατήστε ξανά την επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού» για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή και αν όλα πάνε καλά, θα μεταφερθείτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, όπως αυτή φαίνεται στο δεξί μέρος της παραπάνω εικόνας.

Πραγματοποιώντας την προηγούμενη διαδικασία, ο WhatsApp λογαριασμός διαγράφεται αμέσως. Δεν υπάρχει διαδικασία επαναφοράς του λογαριασμού, ούτε επίσης του ιστορικού των μηνυμάτων του χρήστη. Ο χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να δημιουργήσει και πάλι λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.

Η παραπάνω διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε Android συσκευή και πάνω κάτω είναι παρόμοια και στις υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα στα οποία έχει παρουσία το WhatsApp.

Πηγή: WhatsApp FAQ

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑