Δείτε τι απάντησε ο Mark Zuckerberg στις ερωτήσεις των χρηστών

Ημ/νία: 7 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο Mark Zuckerberg είχε υποσχεθεί πως θα απαντήσει στις ερωτήσεις των χρηστών στο πρώτο Facebook Q&A event με ονομασία «Q&A with Mark». Χθες το βράδυ λοιπόν περίπου στις 00:00 ώρα Ελλάδος, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook απάντησε σε 13 ερωτήσεις των παρευρισκομένων και όσων σχολίασαν κάτω από μία συγκεκριμένη δημοσίευση στη σελίδα του event, δίνοντας απαντήσεις σε προσωπικά και μη ζητήματα.

Mark Zuckerberg Facebook Q&A event

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλες τις ερωτήσεις και τα χρονικά σημεία των απαντήσεων τους. Θα βρείτε το βίντεο με όλο το event αμέσως μετά τις ερωτήσεις.

1) Γιατί μας ανάγκασες να εγκαταστήσουμε το Facebook Messenger; (απάντηση στο 5:00)

2) Ποια είναι η αγαπημένη Facebook λειτουργία του Mark Zuckerberg η οποία δεν κυκλοφόρησε ποτέ; (απάντηση στο 10:20)

3) Πότε θα επιστρέψει η απήχηση των FB σελίδων; (απάντηση στο 15:56)

4) Πόσο ακριβής θεωρείται η ταινία The Social Network σχετικά με την αληθινή ιστορία δημιουργίας του Facebook; (απάντηση στο 22:00)

5) Υπάρχουν προγράμματα στο Facebook για τους νέους οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση; (απάντηση στο 26:08)

6) Πρόκειται το Facebook να κυριαρχήσει στη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων, δημιουργώντας μία νέα και χαμηλή σε κόστος VoIP πλατφόρμα, βασισμένη σε αυτόνομα drones, και χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές WhatsApp και Messenger; (απάντηση στο 29:51)

7) α) Πιστεύεις πως το Facebook χάνει τη γοητεία του και γίνεται βαρετό; β) Πιστεύεις πως το Facebook διαθέτει υπερβολικά πολλές πληροφορίες (στην αρχική σελίδα); (απαντήσεις στο 35:15)

8) Γιατί φοράς την ίδια μπλούζα κάθε μέρα; (απάντηση στο 42:50)

9) Πώς διατηρείς το πάθος σου για το Facebook; (απάντηση στο 45:35)

10) Ποια είναι η άποψη σου για την ποικιλομορφία των εργαζομένων στον τομέα της τεχνολογίας; (απάντηση στο 49:26)

11) Γιατί εσύ και το Facebook συμμετέχετε στη μάχη κατά του ιού Ebola; (απάντηση στο 53:44)

12) Υπάρχουν σκέψεις για διαμοιρασμό της τεχνογνωσίας του Facebook στην κοινότητα σε ευρύτερη κλίμακα; (απάντηση στο 56:30)

13) Τι σε έκανε να συνεχίσεις να παλεύεις τα διάφορα εμπόδια από τη δημιουργία του Facebook και έπειτα; (απάντηση στο 59:20)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Mark Zuckerberg απαντά για 2η φορά στις ερωτήσεις των χρηστών! [βίντεο]
2) Ο Mark Zuckerberg στο 3ο Facebook Q&A απαντά σε 17 ερωτήσεις των χρηστών!

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑