Οι 100 πιο περιζήτητες εταιρίες για εργασία σύμφωνα με το LinkedIn!

Ημ/νία: 5 Νοεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο έχει συνδέσει το όνομα του με το χώρο της εργασίας, αφού δίνει στους χρήστες του επαγγελματικές ευκαιρίες και αρκετούς τρόπους ώστε να προωθήσουν τις εργασιακές ικανότητες τους, να συνδεθούν με τους κατάλληλους εργοδότες και να μείνουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα τους.

LinkedIn 100 most indemand employers 2014

Οι χρήστες του αλληλεπιδρούν σε παγκόσμιο επίπεδο με τις διάφορες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν παρουσία στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο και δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες η ομάδα του LinkedIn εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από τα δεδομένα τα οποία συλλέγει.

Αυτή τη φορά, με το έτος 2014 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, η ομάδα του LinkedIn παρουσιάζει τις 100 πιο περιζήτητες εταιρίες για εργασία παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφθείτε την προηγούμενη σελίδα για να δείτε όλες τις εταιρίες, τον αριθμό εργαζομένων τους, τις δεξιότητες τις οποίες απαιτούν από τους εργαζομένους τους, τις αγγελίες εργασίας τις οποίες έχουν δημοσιεύσει, και φυσικά την εταιρική σελίδα τους στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο.

Πρώτη στη λίστα είναι η Google, δεύτερη η Apple, τρίτη η Unilever, τέταρτη η Microsoft και την πεντάδα κλείνει η Facebook. Εκτός των Google και Facebook, εταιρία με Social Media παρουσία υπάρχει και στη 23η θέση στην οποία συναντάμε την Twitter. Ακολουθεί η πλήρης λίστα από το Business Insider, η οποία κάνει σύγκριση της περσινής αντίστοιχης αναφοράς με τη φετινή.

LinkedIn 100 most indemand employers 2014

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑