Τα YouTube κανάλια με πάνω από 10.000 subscribers απέκτησαν Creator Credits

Ημ/νία: 30 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του YouTube ανακοίνωσε το φετινό καλοκαίρι αρκετές νέες λειτουργίες οι οποίες αναμένεται να κάνουν εμφάνιση τους επόμενους μήνες. Μία από αυτές, τα Creator Credits (Αναφορές συντελεστών), έγινε αρχικά διαθέσιμη για όλα τα κανάλια τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 10.000 εγγεγραμμένους χρήστες (subscribers).

YouTube Creator Credits

Μέσω των Creator Credits, οι δημιουργοί και ιδιοκτήτες καναλιών μπορούν στην περιγραφή των βίντεο να δηλώνουν όλους όσους βοήθησαν ή συνεισέφεραν στη δημιουργία του βίντεο. Αυτοί μπορεί να είναι είτε οι πρωταγωνιστές του βίντεο, είτε οι σκηνοθέτες, οι σεναριογράφοι, εκείνοι οι οποίοι έκαναν το μοντάζ ή έγραψαν μουσική η οποία παίζει στο βίντεο, κλπ.

Εφόσον δηλωθεί κάποιος συνεργάτης σε ένα βίντεο, θα πρέπει ο ίδιος να αποδεχτεί την πρόταση αυτή, έτσι ώστε να εμφανιστεί το όνομα του κάτω από τις πληροφορίες του βίντεο με ενεργό σύνδεσμο προς το κανάλι του.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑